Kulturnatten på Frederiksborg

  Igen i år deltager Det Nationalhistoriske Museum på Frederiksborg i Hillerød Kulturnat fredag den 21. september. Denne gang kan museet byde på to forskellige arrangementer.
   
  Omvisning med Danmarks kongelige våbenmaler
  Fredag den 21. september kl. 14 har du mulighed for at bliver klogere på de kongelige ridderordener og udvalgte våbenskjolde, når historiker og våbenmaler Ronny Andersen viser rundt i ridderkapellet. Hvert enkelt skjold fortæller en unik historie om et menneske, der har sat sit præg på danmarkshistorien. Det bliver således en omvisning fyldt med magtsymboler, spændende personer og fortællinger, der strækker sig fra Christian 5. og helt frem i dag.
   
  Billetter kan købes på billetto.dk og koster 60 kr. pr. person.
   
  Uhyggevandringer på Frederiksborg Slot
  Når mørket falder på, sker der mystiske ting på slottet. Den udvalgte prins Christian er blevet ramt af en forbandelse og har brug for hjælp. Forbandelsen skal hæves inden midnat, ellers er han fortabt for evigt. Men pas på, faren lurer i hver en krog.
   
  Der er i alt 12 omvisninger, mellem kl. 18-22, med plads til 25 personer på hver tur. Billetter kan købes på billetto.dk og koster 50 kroner pr. person. Billetter skal købes på forhånd.