Spisestedet Leonora

Gode oplevelser bliver ofte ekstra gode i kombination med lidt mad og drikke, og en pause er ofte velkommen. Benyt derfor muligheden for at supplere museumsbesøget med frokost eller forfriskninger på Spisestedet Leonora.
 
Spisestedet Leonora er opkaldt efter Christian 4.s yndlingsdatter, Leonora Christina. Det ligger smukt ned til Slotssøen på den ene side og ud til Møntportvejen til den anden side. Bygningen blev oprindelig bygget som stald til slottet og går dermed tilbage til slottets oprindelse i starten af 1600-tallet. Senere har den tjent som amtmandsbolig, vognport og siden 1971 kro.
 
I 1999 lukkede kroen, og alt blev sat i stand, før den i 2002 åbnede som Spisestedet Leonora. De lyse og venlige lokaler fik endnu en opdatering i vinteren 2008/2009.
 
Frokost
Spisestedet Leonora har åbent som á la carte restaurant til frokost. Frokostkortet byder blandt andet på smørrebrød, frokostanretninger, sandwiches og salater. Om sommeren kan frokosten indtages på terrassen ud mod søen, hvis vejret er til det.
 
Brunch
Leonoras populære brunchbuffet kan nydes hver lørdag og søndag fra kl. 10 til 13.
Husk at bestille bord i god tid.
På ugens andre dage bydes der mellem kl. 10 og 12 på en lækker brunchtallerken.
 
Selskaber
Spisestedet Leonora har åbent for selskaber og grupper på alle tider og danner perfekte rammer for bryllupsfester, fødselsdage eller firmaarrangementer. De flotte lokaler har plads til op til 130 personer, og dertil kommer den store terrasse med udsigt over søen og slottet. Om sommeren kan man for eksempel nyde velkomstdrinken eller kaffen herude. Terrassen egner sig også fortrinligt til grillarrangementer.
 
Bordbestilling
Bordbestilling kan ske på telefon 48 26 75 16.